Mag het ook iets meer zijn?

De heraanleg van de tuin is meestal het ideale moment om zaken in de tuin te vervangen of extra elementen bij te plaatsen. Dat kan gaan van een nieuw tuinhuis of carport, over een automatische schuifpoort, tuinverlichting, houten wandbekleding tot een zwembad. Je zou eigenlijk bijna 10 aannemers nodig hebben om een tuin aan te leggen. Maar niet bij Linnaeus!

Linnaeus groepeert al deze werken onder 1 dak. Er wordt heel veel uitgevoerd door onze eigen vakmannen. Voor sommige zaken schakelen wij externe partners in waarmee wij al vele jaren nauw samen werken. Stuk voor stuk experten in hun vak. Je hoeft als klant dus niet zelf op zoek gaan naar andere partijen. 

Heb je toch al eigen aannemers voor bepaalde werken, dan kan Linnaeus gerust de projectleiding op zich nemen. Zo gaat er geen informatie verloren en is het makkelijker werken voor iedereen. Heel wat minder kopzorgen dus.

Ontdek hieronder inspiratiefoto's van onze gerealiseerde projecten voor

  1. Tuinpoorten
  2. Tuinhuizen / carports
  3. Zwembaden
  4. Diverse tuinobjecten

Tuinpoorten

Wij werken sinds heel veel jaren heel nauw samen met de firma Pouleyn uit Vichte.  Zij staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid in houten poorten, orangerieën en eiken bijgebouwen.

Wij kunnen voor onze klanten dus een tuinproject uitwerken dat volledig voldoet aan jullie wensen. Terwijl de firma Pouleyn het technische luik voor zijn deel neemt, verzorgt Linnaeus alle voorbereidende werken: verwijderen of verplanten van hagen, uitgraven en gieten van de betonsokkels, indien nodig elektrische bekabeling voorzien en dat soort zaken meer...   Na de installatie van de poort of het bijgebouw verzorgen wij alle afwerkingen alsook eventuele herstellingen.

 

Tuinhuizen - carports

Een carport die perfect in harmonie is met je woning? Geen probleem voor Linnaeus. Uw wagen heeft er baat bij om minder onderhevig te zijn aan wisselende weersomstandigheden. Bij Linnaeus maken we voor jou een carport op maat!

Een tuinhuis dient al lang niet enkel meer om tuingerief of fietsen in te plaatsen. Vaak wordt er aan het tuinhuis een afdak of uitbouw voorzien waaronder het heerlijk vertoeven is op zonnige dagen. Je kan hiervoor op de expertise van Linnaeus rekenen om een 'tuinhuis' op maat uit te werken, rekening houdende met je budget. 

Ook houten bijgebouwen winnen hoe langer meer aan populariteit als kantoorruimte of een gezellige ruimte waar je met familie en/of vrienden kan chillen. Ook dit soort project kunnen wij voor jou probleemloos verzorgen.

Wedden dat ze echte eyecatchers in je nieuwe tuin zullen worden.

Zwembaden

Wat zorgt nog meer voor een ‘verlof in eigen hof-gevoel' dan een zwembad?  Een zwembad in de tuin spreekt voor veel mensen tot de verbeelding, maar lijkt voor de meesten budgetair niet haalbaar. Onze zomers worden warmer en duren ook veel langer.  Een verfrissende duik in het water op een warme zomeravond na een lange stressvolle dag is iets waar iedereen van droomt en Linnaeus kan dit voor jou realiseren. Een zwembad is in vergelijking met vroeger toegankelijker voor meer mensen. 

Onze zwembadbouwer zorgt ervoor dat we uw zwembad ook makkelijk kunnen integreren in uw tuinproject. Informeer zeker eens wat de mogelijkheden zijn. Je zult merken dat niet alle dromen bedrog zijn!  Neem contact met ons op of mail rechtstreeks met onze verkoper Xavier Melsens (gsm +32 475 692 137).

Diverse tuinobjecten

Het zit hem vaak in details die de tuin helemaal ‘af’ maken. Een betonnen zitbank, een tuinmuurtje, een gemetste brievenbus, een metalen pergola of cortenstaal kruidenbak,… Deze extraatjes geven jouw tuin een unieke uitstraling. 

Voor al deze zaken kan je ook bij Linnaeus terecht bij het aanleggen van jouw tuin. Geen ergernis meer aan diverse aannemers in je tuin. 1 aannemer voor alle tuinwerken: Linnaeus.

Benieuwd wat Linnaeus voor jou tuin zou kunnen betekenen?

Aarzel dan niet langer om ons te contacteren en we komen graag en vrijblijvend bij je langs om jouw project te bespreken!

Contacteer Linnaeus

Of bel Jimmy: +32 495 28 64 76

Jimmy Lannoo

Zaakvoerder Linnaeus