Wij dragen graag ons 'steentje' bij!

Een terras of oprit moet er mooi uitzien maar minstens even belangrijk, technisch correct aangelegd zijn.  Een goede afwatering is de dag van vandaag actueler dan ooit.  Bij Linnaeus mogen wij ons na meer dan 20 jaar ervaring expert ter zake noemen op dat vlak. Wij zijn immers dagelijks bezig met waterdoorlaatbare verhardingen, gescheiden rioleringen en hoe regenwater zo efficiënt mogelijk afvoeren of laten infiltreren in de bodem. 

Het kiezen van de materialen voor je oprit is vaak een moeilijke opdracht. Ga je voor keramische tegels? Natuursteen? Beton? Hout? Grind? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij stellen jou als klant, op basis van onze ervaring, diverse afwerkingsmogelijkheden voor uit het aanbod van onze betrouwbare leveranciers/producenten. Door onze nauwe samenwerking met hen blijven wij  bovendien steeds op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken!

Bekijk onze realisaties

Is jouw terras of oprit dringend aan vernieuwing toe?

Contacteer Linnaeus dan zo spoedig mogelijk en we bekijken samen de diverse (afwerkings)mogelijkheden voor de oprit of het terras van jouw dromen!

Contacteer Linnaeus

Of bel Jimmy: +32 495 28 64 76

Jimmy Lannoo

Zaakvoerder Linnaeus