Aanpak

Een nieuw project wordt bij Linnaeus op een uniforme manier aangepakt en doorloopt steeds 4 duidelijke stappen:

element top
element top
Stap 1

@yourservice

Tijdens een eerste gesprek ter plaatse luisteren wij aandachtig naar jullie wensen, kijken we naar diverse mogelijkheden om hieraan te beantwoorden, gaan we de huidige toestand van de tuin vaststellen en deze in grove lijnen opmeten.

Aan de hand van dit gesprek maken wij voor jullie project een eerste, gratis en vrijblijvende offerte op, die we met veel plezier komen toelichten. We gaan op dat moment dieper in op de keuze van materialen, aanplantingen en mogelijke varianten. Voor de meeste projecten voorzien wij op dat moment vaak al een ruwe schets van hoe de tuin eruit zou komen te zien.

Indien het om een groter tuinproject gaat, stellen wij meestal voor om een uitgebreid tuinontwerp te maken met voorontwerp, constructieplan, beplantingsplan en verlichtingsplan. Een tweede fase binnen fase 1 zeg maar.

Bij akkoord wordt de offerte ondertekend en gaan wij over naar fase 2: de voorbereiding van het project.

element top
element top
Stap 2

Een goede voorbereiding is het halve werk

Deze fase is bepalend voor een succesvol project, maar speelt zich hoofdzakelijk achter de schermen af. Na goedkeuring van het project komen we, samen met onze projectleider langs om alle praktische zaken ivm de uitvoering zaken uitvoerig te bekijken: van rioleringen over nutsleidingen tot nulpassen, toegang tot de werf en dat soort zaken meer. Er wordt op dat moment ook een tijdslijn voor jullie project gemaakt en de benodigde materialen worden besteld. 

Eenmaal al het materiaal ontvangen en de vooropgestelde startdatum voor jullie project aangebroken is, gaan we over naar fase 3, de uitvoering van het project.

element top
element top
Stap 3

De juiste man op de juiste plaats

Naargelang de grootte en de specifieke noden van het project, zie je mogelijk 3 types ploegen passeren. Een eerste ploeg voor de grondwerken, een tweede ploeg voor de opbouw en een derde ploeg ‘de hoveniers’.

De grondwerkers nemen de voorbereidende werken als uitbraak, afgravingen, plaatsen van de te voorziene leidingen en onderfunderingen voor hun rekening. Eenmaal hun taak erop zit is het de beurt aan de ploeg voor de opbouw. Deze voorzien eventuele terrassen, opritten, afsluitingen,…. Tenslotte is het de beurt aan de ‘hoveniers’ die alle aanplantingen en/of de aanleg van het gazon voorzien

element top
element top
Stap 4

Toekomstgericht denken

In een 4e en tevens laatste fase overlopen we samen met jullie nog eens het volledige project en worden de laatste details gefinaliseerd en/of uitgevoerd.  We geven jullie ook de nodige info/tips-and-tricks om jullie tuin in de jaren die volgen optimaal te verzorgen. Indien je niet gezegend bent met groene vingers, kan je ons natuurlijk steeds aanspreken voor een periodiek onderhoud… Onze hoveniers nemen deze taak met de nodige expertise en liefde voor het vak voor hun rekening voor jou

Bij Linnaeus heb je dus steeds de juiste vakmannen voor elke fase van het project, zodat jullie als klant, enkel hoeven te genieten van de tuin van uw dromen! “Verlof in eigen hof!”, dat is het principe waar wij bij Linnaeus voor elke klant naar streven…

Reeds overtuigd?

Aarzel dan niet langer om ons te contacteren en we komen graag en vrijblijvend bij je langs om je project te bekijken!

Contacteer Linnaeus

Of bel Jimmy: +32 495 28 64 76

Jimmy Lannoo

Zaakvoerder Linnaeus