Zorgeloos genieten

Voor de aanplanting van je tuin en de aanleg van je gazon is de grondvoorbereiding van extreem belang!  Goeie grondwerken en bodemverbetering zijn de sleutel tot succes. Wij hechten hier heel veel belang aan. Daarnaast hebben wij de voorbije 20 jaar tijd kwekers geselecteerd die ons het beste plantgoed kunnen leveren. Zo krijg je steeds planten die met de grootste zorg zijn opgekweekt.

Na de aanleg zijn de eerste 2-3 jaar cruciaal voor de ontwikkeling van uw tuin.  Door het omwoelen van de grond komen er immers veel nieuwe onkruidzaden naar boven waardoor jouw tuin binnen de kortste keren overwoekerd is. Bomen en hagen kunnen een vreemde vorm gaan aannemen. Je kan dit vermijden door een periodiek onderhoud te voorzien.

Maar vergis je niet. Ook bij een ‘volwassen’ tuin is dergelijk tuinonderhoud een grote meerwaarde. Je vermijdt hierdoor immers dat je bodem niet uitgeput raakt door bijvoorbeeld bomen die te groot worden en dat ‘zwakkere’ planten niet aangetast worden door ziektes en/of ongedierte. Jaarlijks bemesten van jouw gazon en planten, je planten snoeien en het inperken/verwijderen van onkruid zorgen jarenlang voor een prachtige tuin.

Een tuin is dus nooit 'af'. 

Heb je toch groene vingers, maar zie je soms door de bomen het bos niet meer, dan staan wij jou bij met advies of springen we bij als de opdracht boven je hoofd is gegroeid.

 

Bekijk onze realisaties

Wil jij je tuin in optima forma houden maar heb je daar zelf geen zin of tijd voor?

Contacteer ons en wij nemen het onderhoud van jouw tuin met veel plezier voor onze rekening!

Contacteer Linnaeus

Of bel Jimmy: +32 495 28 64 76

Jimmy Lannoo

Zaakvoerder Linnaeus