Skip to main content

Onze visie

Wie de perfectie niet nastreeft, blijft een grijze muis!

Onze sector staat nooit stil, wij staan nooit stil.  Stilstaan is achteruitgaan!  Dit is als het ware onze dagelijkse drijfveer. Steeds zitten wij buiten in het mooie, maar ook in het slechte weer.  Er is geen dag die voorbijgaat die wij niet graag zouden overdoen.  Wij hebben plezier in alles wat we doen, hoe vaak we ook moeten ‘tsjoolen’ .

Onze passie voor het vak straalt over op alles en iedereen die met ons werkt en in contact komt.  Wij hechten heel veel belang aan kennis en motivatie in ons vak. Het is ons doel om deze kennis zo veel mogelijk door te geven om onze sector uit de schemerzone te halen.
 

Duurzaam ondernemen is een begrip geworden binnen Linnaeus.

Op Ecologisch vlak

We werken op een zo ecologisch mogelijk manier waarbij het respect voor onze planeet in ere wordt gehouden.  Minimale chemische bestrijding, recycleren van ons afval, opbouw van mini-ecosystemen binnen onze tuinen, waterdoorlaatbare verhardingen,… Te veel om op te noemen.  In de toekomst zal verder geïnvesteerd worden in milieuvriendelijke technieken en hernieuwbare energie voor onze bedrijfsgebouwen en wagenpark.

Op Economisch vlak

Wij werken zoveel mogelijk met lokale leveranciers en produkten van eigen bodem.  Op die manier proberen we het transport tot een minimum te beperken om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Op Sociaal vlak

Linnaeus is een steeds groter wordende gemeenschap van personeel, klanten en partners.  Wij trachten op een menselijke, warme manier deze relaties verder uit te breiden.  Van al onze materialen die we verwerken wordt nagegaan of deze op een ‘FairTrade’-manier geproduceerd worden.

Dit duurzaam ondernemen zal de komende jaren nog sterk uitgebreid worden, maar zal tijd en geld kosten.  We hopen om op die manier anderen aan te zetten om deze visie over te nemen en op die manier onze maatschappij ‘duurzamer’ te maken.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! U zult versteld staan hoe snel u van onze kwaliteiten overtuigd wordt.