Skip to main content

Tuinaanleg

Bij de aanleg of heraanleg van tuinen komen meestal heel wat constructiewerken voor: opritten, terrassen in hout of natuursteen, keermuren, trappen, plantbakken,…  Voor zowel kleine als grotere projecten kan er op onze vakkennis beroep gedaan worden.  

Deze activiteit werd in 2011 opgestart als kleine nevenactiviteit.  Ondertussen is de tuinaanleg een aparte tak geworden binnen de structuur van Linnaeus met gespecialiseerde vaklui.  Onze stielmannen werken dagelijks tussen onze andere ‘hoveniers’ waardoor ze ook de levendige tuinfilosofie van Linnaeus met zich meedragen: snel, efficiënt en klantvriendelijk.

Een mooi gazon is niet vanzelfsprekend!

De aanleg van een gazon vraagt vakkennis.  Voor het bekomen van een perfect gazon moet er rekening gehouden worden met veel externe factoren: De temperaturen, neerslag, de soort grond, schaduw of zon,…  Door onze enorme ervaring en vakkennis kunnen wij makkelijk inspelen op al deze externe factoren.  Het eindresultaat is steeds een perfect groen gazon waar het leuk op vertoeven is.

Wij vinden de factor gazon in een tuin heel belangrijk en helpen onze klanten daarom ook heel graag op alle mogelijke manieren voor het verkrijgen van een mooie grasmat.  

Met Linnaeus in uw tuin zullen de buren vaststellen dat het gras aan de overkant wel degelijk groener is!